Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Φ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

(Το βρήκα στο indymedia, εδω : http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1146162)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Φ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συγκέντρωση για την δημιουργία Φ.Ο.Σ.(Φοιτητικού Ορθόδοξου Συναγερμού) στην Ιατρική Σχολή Ηρακλείου(Βούτες). Επίσης,ήταν κανονισμένη ομιλία ενός υποψήφιου βουλευτή του φασιστικού κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ.Οι διοργανωτές αυτού του εγχειρήματος αποφάσισαν να μην εμφανιστούν καθόλου,αλλά ούτε και οι πιθανοί ψηφοφόροι-μέλη,διότι την ώρα εκείνη που ήταν προγραμματισμένη η ομιλία συγκεντρώθηκαν 80 περίπου άτομα από τον Αναρχικό-Αντιεξουσιαστικό χώρο,μέλη αριστερών σχημάτων και ανεξάρτητους φοιτητές. Το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης να μην εμφανιστούν όπως και στην ομιλία του Πλεύρη για την συλλογή υπογραφών περί ιθαγένειας.
http://candiaalternativa.wordpress.com/2010/01/25/%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF/
Ο σύλλογος φοιτητών Επιστήμης Υπολογιστών έκανε το λάθος να ανακοινώσει ότι θα προσπαθήσει να σπάσει αυτή τη διαδικασία με αποτέλεσμα αυτοί να μην εμφανιστούν και εμείς να χάσουμε την ευκαιρία να μάθουμε ποιοί ήταν οι ηθικοί αυτουργοί και να έχουν την πεποίθηση ότι μπορούν ακόμα να σκέφτονται την δημιουργία του Φ.Ο.Σ.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1144858
Εμείς τους απαντάμε ότι μέσα από συλλογικές ή όχι διαδικασίες δεν θα τους αφήσουμε να πλησιάσουν στο Πανεπιστήμιο ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο και ότι το μόνο μέρος που τους αξίζει να βρίσκονται είναι: ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ!
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
από pikpa