Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Nέα επίθεση κατά των τσιγγάνων στον καταυλισμό της Νέας αλικαρνασσού στο Ηράκλειο

Nέα επίθεση κατά των τσιγγάνων στον καταυλισμό της Νέας αλικαρνασσού στο Ηράκλειο

Σεπτεμβρίου 28, 2010 — Candia Alternativ@

«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Αποτελεί βασική ανάγκη και η πρόσβαση σε αυτό αναγνωρίζεται ως πρωταρχικό δικαίωμα των καταναλωτών. Η πρόσβαση σε επαρκές και ασφαλές νερό είναι σημαντική, για την ίδια τη ζωή, ως βασικός συντελεστής της δημόσιας υγείας, της προσωπικής αξιοπρέπειας και ολοκλήρωσης. Αποτελεί βασική υποχρέωση των υπεύθυνων κυβερνήσεων να κάνουν το δικαίωμα στο νερό πραγματικότητα»

(1η Αρχή των Καταναλωτών, από την Διεθνή των Καταναλωτών).
Nέα επίθεση κατά των τσιγγάνων στον καταυλισμό της Νέας Αλικαρνασσού, συνεργείο της ΔΕΥΑΗ μαζί με την Αστυνομία, την Δευτέρα 27/9/10 το πρωί προέβει στην διακοπή της υδροδότησης του καταυλισμού μετά απο την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ηρακλείου για να σταματήσει η ανεξέλεγκτη κατανάλωση νερού, το οποίο δεν πληρώνουν.Οι τσιγγάνοι διαμαρτύρονται για αυτή την κίνηση που σαν σκοπό έχει για ακόμη μία φορά τον εκδιωγμό τους τονίζοντας ότι το νερό είναι ένα δημόσιο αγαθό, το οποίο δεν έχει κανείς το δικαίωμα να στερεί από το συνάνθρωπο του.


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ- ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ


Ζ.Χ

http://candiaalternativa.wordpress.com/2010/09/28/n%ce%ad%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%b3%ce%ac%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84/