Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Πιο ψεύτης πεθαίνεις.

Διαβάστε επιστολή ή 'επιστολή' στην 'φωνή του λαού'.Η ΖΝ φάση στηρίζει χρυση αυγή.

''Πολλές κουβέντες, αναλύσεις και δημοσκοπήσεις έχουν γίνει σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, αλλά το πιο ενδεικτικό ίσως είναι αυτό που εκλαμβάνει καθένας από πολιτικές κουβέντες που κάνει στο περιβάλλον του. Όλοι έχουν αγωνία για το μέλλον και βρίσκονται στα “χαμένα” πλην των Χρυσαυγιτών βέβαια που ξέρουν καλά ποια είναι η μόνη σωστή αντίδραση στην λαίλαπα των διεθνών τοκογλύφων: ο Εθνικισμός. Βρεθήκαμε πρόσφατα σε μια ταβέρνα 10 φίλοι από τον λεγόμενο δεξιό χώρο (Όμοιος ομοίω αεί πελάζει) από τους οποίους κανένας δεν είχε ψηφίσει ποτέ Χρυσή Αυγή στο παρελθόν, αλλά Νέα Δημοκρατία και κάποιοι -συμπεριλαμβανομένου κι εμού- παρασύρθηκαν βλακωδώς από τον κονφερασιέ της πολιτικής, τον πατριδοκάπηλο Καρατζαφέρη και ψήφισαν ΛΑΟΣ. Όλοι συμφωνούσαμε για τα χάλια μας, αλλά κανένας δεν πρότεινε μια ουσιαστική λύση, καθώς παραμένουμε άναυδοι από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Τότε λοιπόν ρίχνω την ιδέα να ψηφίσουμε ενδεικτικά, για να δούμε πού πάει η κατάσταση. Κόψαμε 10 χαρτάκια κι ο καθένας έγραψε πάνω αυτό που θα ρίξει στις κάλπη στις ερχόμενες εκλογές. Περίμενα να δω σίγουρα δυο ψήφους για την Χρυσή Αυγή, την δική μου κι ενός φίλου- συναγωνιστή που εδώ και καιρό συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις του Κινήματος. Το αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχο…
Από τα 10 άτομα που δεν είχαμε ψηφίσει ποτέ ξανά Χρυσή Αυγή ψήφισαν: Χρυσή Αυγή 6, Νέα Δημοκρατία 1, Κυνηγοί 1, Λευκό 1 κι Άκυρο 1. Ακόμα αναρωτιέμαι ποιοι ήταν αυτοί οι 4 που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, άνθρωποι που μιλάμε κάθε μέρα, αλλά ποτέ δεν είχαν εκδηλωθεί!

Οι περισσότεροι στις κουβέντες τους (κακώς) έχουν ακόμα ένα ψυχολογικό μειονέκτημα και δεν εκφράζονται ανοικτά υπέρ της Χρυσής Αυγής. Το θέμα, όμως είναι ότι ο λαός έχει ξυπνήσει και το βράδυ των εκλογών θα τρίβουν πολλοί τα μάτια τους. Εμείς πάντως θα χαμογελάμε και θα πάρουμε δύναμη από την είσοδο της Χρυσής Αυγής και του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Βουλή για τους νέους αγώνες που έρχονται για την ανάκτηση της πατρίδας μας και της ελληνικής κοινωνίας.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Ζ.Ν.''